22 Mayıs 2012 Salı

GRUP KONTRATI-1


Grubun Adı               :           BÖTE-Android
Grup Lideri               :           Emrah BOZTAŞ
Grup Üyeleri             :           Emrah BOZTAŞ (Başkan)
                                               Muhsin ABDİL (Üye)
                                               Kübra KANDEMİR (Üye)
Aslıhan BAL (Üye)
Görevler                    :          Grup başkanı, grup içi koordinasyon ve disiplini sağlamakla yükümlüdür. Ayrıca grup içi sorunlar, problemler ve projenin işleyişi başkan tarafından bizzat denetlenir. Başkan grup içi demokrasiyi sağlamakla görevlidir. Rapor da yazacak bilgiler başkan ve grup üyeleri tarafından onaylandıktan sonra teslim edeceklerdir.
Grup üyeleri ise toplantılarda kendilerine düşen vazifeleri yapmakla yükümlüdürler. Yapılacak olan toplantılarda projelerin işleyişi ve projenin o andaki durumu başkan dahil grup üyeleri tarafından tartışılacaktır. Grup üyeleri herhangi bir problemi veya fikirlerini uygun bir şekilde toplantılarda belirtebilir.
**  Toplantılarda, bir sonraki toplantının tarih ve saati kararlaştırılacaktır.
** Gerekli yükümlülükleri ve sorumlulukları yerine getirmeyen, toplantılara katılmayan kişiler bir sonraki toplantının masraflarını karşılarlar.
Çalışma Prensibi       :           Projelerde bütün grup üyeleri uzmanı oldukları alan üzerinde çalışma yaparak proje tamamlanacaktık. Bir üye, diğer bir üye ye yardımcı olabilir. Takım çalışması esas alınmıştır. Her hafta bir sonraki toplantıya kadar projeler için hedef koyarak, toplantı zamanına kadar projenin belirlenen hedeflere ulaşılması sağlanacak.
No
İsim
Konumu
Alanı
1141548
Emrah BOZTAŞ
Grup Başkanı
Öğretim Tasarımcısı
1141545
Muhsin ABDİL
Grup Üyesi
Konu Alan Uzmanı
1141544
Kübra KANDEMİR
Grup Üyesi
Danışman
1141547
Aslıhan BAL
Grup Üyesi
Değerlendirme Uzmanı

PROJE KONUSU:  FEN VE TEKNOLOJİ DERS KİTABI 6                                                                                  
·         Maddenin tanecikli yapısı
·         Yaşamımızda ki elektrik
·         Vücudumuzda sistemler
Grup toplantıları: 06.03.2012 tarihinde okul kütüphanesinde toplandık blog sayfamızı kurduk neler yapabiliriz konusunda tartıştık. Sonraki grup toplantısını 13.03.2012 tarihinde okul kütüphanesinde yapmak üzere kararlaştırdık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder